Over mij

Hoi, mijn naam is Pascal Eskes en ik ben online marketeer bij Online Pascal. Deze onderneming ben ik gestart omdat ik het ontzettend leuk vind om mijn kennis en ervaring over online marketing te delen en bedrijven daarmee te helpen. 

Tijdens mijn studie Sportmarketing & Management op de Fontys Economische Hogeschool te Tilburg kwam ik erachter dat online marketing hetgeen is wat mijn interesse heeft. Daarom ben ik mij hierop gaan specialiseren. Na te zijn begonnen als stagiair ben ik eind mei 2016 bij Best4u Internet Marketing (Zutphen) gestopt als projectmanager online marketing. In deze functie was ik verantwoordelijk voor ongeveer 70 à 80 online marketing campagnes, variërend van hoger in Google tot het verhogen van conversie. Een rijke en mooie ervaring. (Zie ook )

Verschillende Google Indivual Qualified diploma's en online marketing campagnes later, heb ik de keuze gemaakt om in juli 2016 voor mijzelf te beginnen. Hierdoor kan ik mijn eigen visie over online marketing uitbreiden en bedrijven daadwerkelijk helpen online te groeien. Klanten zitten bij mij namelijk niet vast aan een pakket, maar door middel van een persoonlijk gesprek komen we samen tot een online marketing strategie. Een strategie die volledig onderbouwd door middel van statistieken, waardoor jij kunt vertrouwen op Online Pascal.

Sinds september 2017 ben ik daarnaast in dienst gegaan bij Traffic Today als projectmanager online marketing Een online marketing bureau met dezelfde ambities als ik en dat daardoor perfect bij mij past. Samen met mijn collega's zetten we flinke stappen in online marketing te zetten en zijn we dan ook niet voor niets genomineerd voor de FD Gazelle Award 2017 als één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Als team brengen we onze klanten en het bedrijf naar een hoger online niveau!

Uiteraard blijf ik jou ook graag helpen met elk online marketing vraagstuk. Neem vrijblijvend contact met mij of wil je eerst nog graag meer over mij weten? Bekijk dan ook eens mijn LinkedIn pagina.

Google Qualified Individual

gaiq google-certified