Diensten

Online Pascal helpt bedrijven online te groeien door middel van advies en hulp met alle (online) marketingactiviteiten. Dankzij mijn passie voor het vak en de persoonlijke benadering, zorg ik ervoor dat je begrijpt wat ik doe en je meer uit jouw website, webshop en/of ander online marketingactiviteit haalt.

Waar kan Online Pascal jou mee helpen?

✔ Online vraagstukken waar je graag hulp bij kunt gebruiken;
✔ Hoger in Google te komen;
✔ Advertenties in Google te maken;
✔ Meer verkoop of contactaanvragen via jouw website of webshop te genereren;
✔ Het juist inzetten van social media;
✔ Op basis van statistieken een persoonlijk en op maat gemaakt advies te krijgen.

Mijn werkwijze is dat ik eerst vrijblijvend (gratis) bij je langs kom voor een gesprek. Dit kan eventueel ook telefonisch. Het ligt er maar net aan wat jouw wensen zijn. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en zal er vervolgens een offerte op maat worden gemaakt. 

Wat zeggen anderen over Online Pascal?

Martijn Assinck Projectmanager bij Best4u & oud-collega

"Ondanks zijn jonge leeftijd, zie ik hem als een ervaren online marketeer. Hij heeft een goed analytisch vermogen en hij weet met creatieve oplossingen, marketing campagnes naar een hoger niveau te tillen.

Pascal is een man van zijn woord en hij verwacht dat ook anderen. Je weet precies wat je aan hem hebt en dat je altijd op hem kunt vertrouwen."

Peter Nijhuis Eigenaar Nyink

"Pascal is al enige tijd actief voor ons bedrijf en heeft al verschillende project succesvol afgerond. Momenteel leidt hij het traject omtrent de nieuwe website van Nyink van A tot Z, waarbij zijn capaciteiten en expertise goed naar voren komen.

Pascal is zeer prettig in de omgang, zelfstandig en schept duidelijkheid over zijn te verrichten of verrichte werkzaamheden."

Anne Groot Zevert Eigenaar Happy Workwear

"Pascal is in staat om op een snelle en effectieve manier verbeteringen aan te dragen wat betreft internetmarketing. Zijn advies en kennis zijn een belangrijke schakel voor ieder bedrijf.

Bedrijven en internet gaan hand in hand, daarom zou ik zeggen: profiteer van de dienstverlening van Online Pascal! Hij heeft hier zijn expertise liggen en het levert meer dan genoeg op!"

Tom Pillen Projectmanager bij Best4u & oud-collega

"Pascal heb ik bij Best4u leren kennen als een zeer gemotiveerde en leergierige collega die uitdagingen niet uit de weg gaat. Door zijn gestructureerde werkwijze en inzicht is Pascal in staat om het overzicht te behouden bij complexe projecten en werkzaamheden.

Pascal heeft bij Best4u dan ook al meerdere malen bewezen een professionele projectmanager en internetmarkeer te zijn"

Edwin Bluemink Voorzitter Festunique

"Pascal heeft een boeiende en een leerzame workshop gegeven tijdens onze sponsoravond. Alle sponsors van Festunique (www.festunique.nl) waren onder de indruk hoe zijn kennis over online marketing overbracht.

Pascal heeft onze ogen geopend voor het optimaliseren van van online marketingaktiviteiten. Online Pascal, bedankt!"

Hoe gaat Online Pascal te werk?

Tijdens mijn gehele werkwijze geldt één belangrijke waarde: persoonlijk. Daarom heb ik graag persoonlijk contact, zodat ik weet wat er speelt en weet waarmee ik jou het beste kan helpen. Gedurende de samenwerking zijn er dan ook geen formele omstandigheden, maar praten we zonder poespas over hoe het gaat en hoe het ervoor staat. Hieronder volgt mijn (normale) werkwijze in stappen:

1. Vrijblijvende contactaanvraag (Dit is het enige wat jij hoeft te doen)
2. Persoonlijk contact & advies
3. Maatwerk plan van aanpak (incl. offerte)
4. Actie!
5. Optimalisatie (meten = weten = verbeteren)
6. Actie!
7. Evaluatie

Na elke campagne volgt een evaluatie waarbij we samen de campagne bespreken. Hoe is het gegaan? En wat is het vervolg advies? Een online marketing campagne stopt namelijk nooit. Het internet is namelijk vandaag, morgen en over een maand bereikbaar en daarom is het belangrijk om te weten wat het beste is om in de toekomst te doen. Hier praten we tijdens de evaluatie over waardoor je dus niet aan het lot wordt overgelaten. Mocht je nog vragen hebben, vul dan gerust het contactformulier in. Ik help je graag persoonlijk!

pexels-photo-169573-2

Neem vrijblijvend contact met mij op